Korak 1:

Unos podataka

Teško da može jednostavnije: U našem konfiguratoru možete uneti sve relevantne podatke o vašem domu i koji se trenutno sistem grejanja koristi. Ove informacije će se koristiti za stvaranje odgovarajuće ponude, na bazi Viessmann premijum grejne tehnike. Uvek imate izbor između različtih energenata: toplotna pumpa, gas, cepanice, pelet, lož ulje. Naravno, mi u našem Izveštaju predstavljamo sve važne detalje o izabranoj tehnici i njenim prednostima, montaži, i iskustvima korisnika.

Korak 2:

Prijem ponude

Ponuda – odmah! Na bazi informacija koje smo primili od Vas dobijate od nas u roku od 24 sata besplatni dokument "Predlog najboljeg rešenja za grejanje za Vas" napravljen upravo za Vas. Brzo, povoljno i jasno – gde to još ima?

Korak 3:

Savetovanje sa sertifikovanim instalaterom

Savetovanje od strane stručnih instalatera. U najkraćem roku nakon prijema našeg "Predlog najboljeg rešenja za grejanje za Vas" – po pravilu u roku od dva radna dana – javićemo Vam se telefonski. Naši partneri, obučeni i sertifikovani instalateri biće tu za Vas od prvog razgovora do završene instalacije Vašeg grejanja. Nakon dogovorenog termina za sastanak i besplatnog snimanja Vašeg objekta u najkraćem roku dobijate preciznu ponudu za isporuku i montažu Vašeg novog grejanja, bez skrivenih troškova.

Korak 4:

Montaža

Odlučili ste se? Onda krenimo! Mi instaliramo Vaše novo grejanje na datum po Vašoj želji. U hitnim slučajevima u roku od samo nekoliko dana. Naši instalateri po pravilu završavaju posao u roku od 2 dana - i opet je sve čisto i uredno!

Obećani termini – odmah i obavezujući. Jeste li ikad čekali uzalud majstora koji je obećao da će doći? Ne s nama! Za nas su termini obavezujući. Ukoliko nam se u medjuvremenu desi neka hitna intervencija, mi ćemo vas obavestiti na vreme.

00:00 / 00:00